Aanbod


Kom weer in shape

Elektrotraining maakt het mogelijk om heel gericht te trainen. Ook wanneer het om spieren gaat die je bijna niet gebruikt. Lukt het bijvoorbeeld niet om zelf bepaalde spiergroepen te trainen? Grote kans dat het bij Bailine wél lukt. Samen gaan we aan de slag op een verantwoorde manier met onze kennis en kunde. We schetsen realistische doelstellingen en werken met een persoonlijk behandelplan. Kies hieronder voor EMS-Training.

Rugpijn? Reuma? Bailine brengt verlichting

Met de inzet van elektrotraining is het mogelijk om diverse pijnklachten te verminderen of te verhelpen. Voor veel mensen een uitkomst, zeker wanneer bewegen moeilijk is. Weefselschade is vaak de oorzaak van veel pijnklachten. Ons doel is om deze weefselschade te herstellen door de omringende spieren effectief en verantwoord te trainen. Door het plaatsen van pads op de juiste spiergroepen, geven we een impuls op een gerichte regio van het lichaam. Kies hieronder voor EMS-Pijnverlichting.

Een facelift zonder operatieve ingrepen

De Bailine gezichtsimulator traint de gezichtsspieren en prikkelt de bloedcirculatie. Met als gevolg dat de elasticiteit en de collageenproductie van de huid toeneemt. Of het nu gaat om kraaienpootjes, rimpels rond de mond of om de onderkin. De EMS-Facelift maakt het mogelijk om heel gericht de spieren te stimuleren. Een facelift maar dan op een natuurlijke manier en zonder operatieve ingrepen. Kies hieronder voor EMS-Facelift.


EMS-Training


Elektrostimulatie is de basis van ons totaalconcept. Elektrotraining biedt de mogelijkheid om via elektrische impulsen de spieractiviteit te stimuleren. Het verhogen van de spieractiviteit zorgt voor spierversteviging. Meer spiermassa zorgt voor een hogere vetverbranding en een betere doorbloeding en geeft je meer energie. De impulsen spannen en ontspannen de spieren, waardoor het lichaam sterker maar ook strakker wordt. Door de juiste instelling wordt je spier actief zonder dat je bewust beweegt.

Ieder lichaam is anders en verdient een eigen aanpak. Elke klant volgt zijn of haar eigen elektrotraining. Afgestemd op het lichaamstype en persoonlijke doelstelling.

Elektrotraining maakt het mogelijk om heel gericht te trainen. Ook wanneer het om spieren gaat die je bijna niet gebruikt. Lukt het bijvoorbeeld niet om zelf bepaalde spiergroepen te trainen? Grote kans dat het bij Bailine wél lukt. Samen gaan we aan de slag op een verantwoorde manier met onze kennis en kunde. We schetsen realistische doelstellingen en werken met een persoonlijk behandelplan.

De elektrotraining vindt plaats in een privé-cabine. Dankzij de unieke methode wordt het lichaam in een hogere versnelling gezet terwijl je zelf kunt ontspannen. Ben je benieuwd of onze EMS-Training iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefbehandeling.


EMS-Pijnverlichting


Elektrostimulatie kan verlichting bieden bij (chronische) pijnklachten. EMS-Pijnverlichting; de naam zegt het eigenlijk al. Met de inzet van elektrotraining is het mogelijk om diverse pijnklachten te verminderen of te verhelpen. Voor veel mensen een uitkomst, zeker wanneer bewegen moeilijk is.

Weefselschade is vaak de oorzaak van veel pijnklachten. Ons doel is om deze weefselschade te herstellen door de omringende spieren effectief en verantwoord te trainen. Door het plaatsen van pads op de juiste spiergroepen, geven we een impuls op een gerichte regio van het lichaam. Zo verhogen we de spieractiviteit met behulp van de elektrosimulator zonder dat het lichaam overbelast raakt. Op deze manier is het ook mogelijk om blessures aan de zenuwen te verminderen. Sterkere spieren zorgen voor meer kracht. Dé basis voor meer bewegingsvrijheid met een zorgelozer leven als gevolg.

Behandelingen bij Bailine brengen verlichting bij chronische pijn zoals:

  • Chronische ontstekingen
  • Bekkenbodempijn
  • Rugpijn
  • Reuma
  • Fibromyalgie
  • Menstruatiepijn

Ieder lichaam is anders en verdient een eigen aanpak. Elke klant volgt zijn of haar eigen elektrotraining, afgestemd op het lichaamstype en persoonlijke doelstelling. In onze aanpak lees je alles over de behandelfases en de programma’s op maat.

De elektrotraining vindt plaats in een privé-cabine. Dankzij de unieke methode wordt het lichaam in een hogere versnelling gezet terwijl je zelf kunt ontspannen. Ben je benieuwd of onze EMS-Pijnverlichting iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefbehandeling.


EMS-Facelift


Wil jij ook een stralend gezicht met minder rimpels en een zachtere uitstraling? Maar dan wel zonder chirurgische ingrepen? Het kan met de EMS-Facelift! De Bailine gezichtsimulator traint de gezichtsspieren en prikkelt de bloedcirculatie. Met als gevolg dat de elasticiteit en de collageenproductie van de huid toeneemt. Of het nu gaat om kraaienpootjes, rimpels rond de mond of om de onderkin. De EMS-Facelift maakt het mogelijk om heel gericht de spieren te stimuleren. Een facelift maar dan op een natuurlijke manier en zonder operatieve ingrepen.

Een veilige manier voor een strakke, stralende en gezonde huid!

Deze training is zoals elke andere training: wanneer je ermee stopt, zullen de spieren zich weer ontspannen. Toegevoegd aan de elektronische behandeling, kan de Bailine therapeute een individueel gezichtsspier-trainingsprogramma voor je maken om de spieren thuis te trainen. De elektrotraining vindt plaats in een privé-cabine. Ben je benieuwd of onze EMS-Facelift iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefbehandeling.